Projekt „BuBa“: mjerenje tlaka i šećera u Lonjici

0
Komunalac add

Kroz projekt „BuBa – budi uključen, budi aktivan“, vrbovečki Crveni križ nastavlja s redovnim zdravstvenim radionicama mjerenja tlaka i šećera za umirovljenike s područja Vrbovca i okolnih općina.

Nakon radionica održanih u općinama Dubrava, Gradec, Farkaševac i Preseka te radionica održanih u Klubu umirovljenika u Vrbovcu, mjerenje tlaka i šećera organizirano je krajem rujna i u Brčevcu, u prostorijama tamošnjeg vatrogasnog doma. U suradnji s predstavnicima mjesnog odbora, radionici se odazvao velik broj umirovljenika s područja Brčevca, kojima su prezentirane i ostale aktivnosti iz projekta „BuBa“ ali i iz ostalih projekata vrbovečkog Crvenog križa, poput „BuBa – budi uključen, budi aktivan i vozi se s nama“ te NovaOptika 65+, također namijenjenih aktivaciji i uključenju starijih osoba u život zajednice.

Iduće mjerenje tlaka i šećera za umirovljenike održat će se ovog četvrtka, 07. listopada, u prostorijama Udruge „DUD“ u Lonjici (Područna škola u Lonjici), s početkom u 15 sati. Iz GDCK-a Vrbovec podsjećaju umirovljenike da sa sobom ponesu osobnu iskaznicu te primjerak mirovinskog izvatka ili rješenja o mirovini kao dokaz umirovljenja.

Više informacija o navedenim, ali i ostalim besplatnim aktivnostima za umirovljenike dostupno je na internetskim stranicama Društva te na Facebook stranici projekta „BuBa – budi uključen, budi aktivan“.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime