Projekt „BuBa“: druženje vrbovečkih i križevačkih umirovljenika

0
Komunalac add

U suradnji vrbovečkog i križevačkog Crvenog križa, jučer je održano prigodno blagdansko druženje umirovljenika s područja Vrbovca i Križevaca. Bila je ovo prilika za razmjenu dojmova i iskustava sudjelovanja umirovljenika u programima aktivnog starenja, poput projekta „BuBa – budi uključen, budi aktivan“, a u kojem sudjeluju umirovljenici s područja Vrbovca i okolnih općina, ujedno i domaćini susreta.

Blagdansku atmosferu i ugodno druženje umirovljenika u prostorijama Kluba za umirovljenike vrbovečkog Crvenog križa dodatno je uveličala i izložba radova križevačkih gostiju, poput znamenite križevačke čunčane čipke. Osim izrade detalja i raznih motiva, izložen je i nakit od čunčane čipke, koji je pobudio posebno zanimanje okupljenih, kao i replike cvijeta orhideje, izrađenih od najlona i ukrašene perlama.

Ravnateljice vrbovečkog i križevačkog Crvenog križa, Jelena Mucko i Đurđica Trbus, istaknule su kako su zadovoljne odazivom i interesom umirovljenika za ponovnim druženjem te su najavile skorašnji susret, koji će se održati u Križevcima idućeg mjeseca.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime