Program za siječanj u POU Vrbovec

0
Komunalac add

Pučko otvoreno učilište Vrbovec objavilo je program događanja za siječanj. Prvi kino vikend donosi dva nova naslova – u subotu, 7. siječnja od 18 sati prikazuje se domaći animirani film Crvčak i mravica, a od 20 sati na repertoaru je igrani film Operacije Fortune: Prevara stoljeća.

Od 12 do 25. siječnja 2023. u Maloj galeriji bit će postavljena izložba „Zajedno za ravnopravniji svijet, zajedno za sretnije djetinjstvo“-izložba likovnih radova djece i odraslih s teškoćama u razvoju Centra Stančić, podružnica Dnevni centar Vrbovec. U subotu, 14. siječnja u kinu se od 18 sati prikazuje animirani film Pčelica Maja 3: Zlatno jaje, a od 20 sati igrani film M3GAN.

21. siječnja od 15 sati u Maloj galeriji održava se Radionica tradicijskih vještina. Na repertoaru kina je animirani film Medo sa sjevera 4: Obiteljsko putovanje te igrani film Opasan let. Kino matineja srijedom održat će se 25. siječnja u dvorani učilišta od 10 sati.

Pučko otvoreno učilište 27. siječnja obilježava Noć muzeja. U 18 sati otvara se Muzejska zbirka POU Vrbovec u Dvorcu Patačić. U Maloj galeriji također u 18 otvara se izložba slika Marije Lopac Ispod površine. U dvorani učilišta u 20 sati prikazuje se igrani film Poker face.

Kino program 28. siječnja donosi ponovno dva naslova, u 18 sati animirani film Priče iz skrivenog grada: Neustrašiva Dina, od 20 sati igrani film Babylon.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime