Program novog adventskog vikenda u Vrbovcu

0
Komunalac add

Turistička zajednica Grada Vrbovca objavila je program adventskih događanja u gradu ovoga vikenda. Sutra u 12 sati na gradski trg stižu motomrazovi koji će darivati djecu. U 14 sati na programu je nova predstava kazališta Šareni svijet – “Uz fritule i čokoladu miris adventa u gradu”. Na klizalištu nastup će održati Plesni klub Lana. U 15 sati posjetitelji mogu uživati u nastupu Dječje skupine Hrvatskog kulturno umjetničkog društva Petar Zrinski.

Paljenje četvrte adventske svijeće planirano je u 18 sati. Adventski koncert u crkvi Sv. Vida u 18.30 sati održat će Trio Attaca.

Udruga Pera će se i ove godine predstaviti s Vrbovečkom perom koju će ispred udruge pripremati Motel Marina, a moći će se kupiti u kućici restorana Dioniz.

U nedjelju program započinje “Božićnom bajkovnicom” i promocijom slikovnice “Badnja večer” udruge Ružin krug u gradskom parku u 17 sati. U 17.30 sati na trgu nastupaju kadeti Limene glazbe i mažoretkinja Vrbovec, a nastup seniora kreće u 19:30 sati. U šatoru na trgu od 9 sati Udruga žena Tučenik nudi tradicionalne delicije. U šatoru u nedjelju od 14 do 22 sata Vrbovečka udruga vinogradara i vinara nudi kuhano vino, gemišt i vinski gulaš.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime