Produžen rok za prijave u biračke odbore

0
Komunalac add

Obavještavaju se građani zainteresirani za rad u biračkim odborima na Izborima za Predsjednika Republike Hrvatske da prijave mogu podnijeti i nakon ranije navedenog roka (05.prosinca 2019. godine) sve do popunjavanja slobodnih mjesta.

Prijave se vrše pomoću Izjave o prihvaćanju dužnosti predsjednika/zamjenika predsjednika/člana/zamjenika člana biračkog odbora za provedbu Izbora za Predsjednika Republike Hrvatske koja se može podići u zgradi Gradske uprave Grada Vrbovca, Trg Petra Zrinskog 9, Služba za opće poslove Grada Vrbovca, soba br. 42.

Predmetnu Izjavu možete i osobno isprintati sa stranica Državnog izbornog povjerenstva te je popunjenu dostaviti Gradskom izbornom povjerenstvu Grada Vrbovca na istoj adresi ili na e-mail robert.haic@vrbovec.hr https://www.izbori.hr/site/UserDocsImages/2019/Izbori_za_predsjednika_RH_2019/Obrasci/OP-6.pdf

Kod popunjavanja izjave podatak o nazivu i adresi biračkog mjesta molimo popuniti običnom olovkom. Na poleđini obrasca navesti dosadašnje iskustvo u radu biračkih odbora što će se uzimati u obzir, ali nije presudno za odabir.
Napominjemo da članovi biračkih odbora i njihovi zamjenici ne mogu biti članovi niti jedne političke stranke ili kandidati na izborima.

Za dodatne informacije možete se obratiti na telefon 01/2799 914 ili 099/7028 328.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime