Prikupljeno 83 posto sredstava u kampanji “Smiješak za Stančić”

0
Komunalac add

Jučer je završila crowdfunding kampanja „Smiješak za Stančić“ kojom je prikupljeno 83 posto planiranih sredstava za uređenje i opremanje Centra za smještaj volontera s prenoćištem.

Podsjećamo, kampanja je otvorena s ciljem da se prikupi 10.000 eura kako bi se, u kompleksu Centra za rehabilitaciju Stančić smještenog u Dugom Selu, uredio prostor koji bi omogućio svakodnevno prisustvo volontera, a time i dostojanstveniji život njegovih štićenika. U kampanji je prikupljeno 8.286 eura, a odazvalo se više od 270 ljudi. Kampanju su podržale i brojne osobe iz javnog života.

U udruzi Smiješak za sve koja je cijelu kampanju i pokrenula ističu da su zadovoljni postignutim rezultatom budući da se prikupljao novac za marginaliziranu skupinu društva koju nitko u javnosti ne zastupa – Uspjeli smo pobuditi svijest da postoje ljudi kojima je potrebno društvo i naša pomoć. Osobito smo ponosni što je u kampanji sudjelovalo više od 270 donatora – kažu iz udruge.

Također, napominju kako tu nije kraj naporima da se prikupe potrebna sredstva za uređenje Centra za smještaj volontera s prenoćištem. Dosad je Udruga “Smiješak za sve” za opremanje Centra za smještaj volontera s prenoćištem prikupljala sredstva na brojnim natječajima na kojima je i osvojila prve nagrade. Akciju su poduprli INA i MOL Grupa, a snimanje video materijala za kampanju osigurano je sredstvima u okviru EU projekta CROWDfunding to mainSTREAM innovationna (CrowdStream)  kojem je Zagrebački inovacijski centar (ZICER) partner.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime