Prikupljanje pomoći za obitelj iz Prašćevca

0
Foto: facebook Crveni križ Vrbovec
Komunalac add

Gradsko društvo Crvenog križa Vrbovec poziva građane da se uključe u humanitarnu akciju za pomoć obitelji kojoj je prošlog tjedna kuća uništena u požaru. Radi se o višečlanoj obitelji iz sela Prašćevac na području općine Farkaševac. Troje mlađe djece, blizanci u dobi od 13 godina ostalo je kompletno bez odjeće i obuće, bez školskog pribora, bez posteljine i bez namještaja. Obitelj želi obnoviti svoju kuću koja trenutno nije useljiva.

Trenutno je obitelji najpotrebnije posteljna, rublje (posteljina, deke, popluni, jastuci), madraci, a intenzivno se traga i za alternativnim smještajem gdje bi se privremeno mogli smjestiti dok ne obnove svoju kuću.

Obzirom da djeca idu u OŠ Dubrava, u 7. razred, rado bi privremeni smještaj potražili na tom području jer će se roditelji lakše posvetiti obnovi kuće.

Stoga iz vrbovečkog Crvenog križa mole, ukoliko netko raspolaže primjerenim stambenim prostorom da se javi ili u Crveni križ, općinu Dubrava ili općinu Farkaševac. Crveni križ će danas, u vremenu od 13-17 sati, prikupljati posteljinu, deke, poplune, madrace, odjeću i obuću za trinaestogodišnjake te školski pribor i opremu za 7. razred OŠ. Donacije će se prikupljati na gradskoj tržnici, pored vinskog podruma. Detaljnije informacije možete pronaći na facebook stranici vrbovečkog Crvenog križa.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime