Prijavite se za besplatne priključke na vodovod

0
Komunalac add

U tijeku su radovi na izgradnji vodovoda na vrbovečkom području, u sklopu projekta “Regionalni vodoopskrbni sustav Zagrebačke županije – Zagreb istok“, kojim će nakon mnogo godina pripreme stanovnici vrbovečkog kraja dobiti sigurnu i pitku vodu.

Projektom aglomeracije Vrbovec izgradit će se 1.460 novih priključaka. Podsjećamo, besplatne priključke moguće je ostvariti na mreži koja će biti izgrađena u sklopu ovog projekta, ali i na već postojećoj mreži.

Za realizaciju besplatnog priključka potrebno je poslati zahtjev na adresu Vodoopskrbe i odvodnje Zagrebačke županije, Poslovna jedinica Vrbovec, Kolodvorska ulica 29.

Uz zahtjev treba priložiti kopiju katastarskog plana čestice, dokaz o vlasništvu nekretnine, preslike pravomoćne dozvole za građenje, potvrda Ureda za katastar da je građevina sagrađena prije 15.02.1968. godine, presliku osobne iskaznice, suglasnost suvlasnika ili dokaz da je podnositelj zahtjeva zakoniti posjednik ili da ima pisanu suglasnot vlasnika, ovjerenu kod javnog bilježnika.

Projekt vrijedan ukupno 707 milijuna kuna sufinancira Europska unija iz Kohezijskog fona.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime