Prijavi svoju priču za “Povijest Garaža u stripu”

0
Komunalac add

Vrbovečka udruga mladih raspisuje javni poziv za prikupljanje zabavnih, originalnih, neobičnih crtica, anegdota i priča o raznim događajima i iskustvima vezanim za Alternativni kulturni centar “Garaže”.

Uz priču treba priložiti fotografije iz tog razdoblja radi lakše vizualizacije mjesta, likova i događaja, ako je moguće, a služiti će umjetnicima pri oblikovanju stripa te se neće objavljivati javno. Priče će se prikupljati godinu dana (do 31.12.2023.), a nakon toga će se krenuti u drugu fazu projekta: stvaranje stripova.

Na poziv se mogu javiti svi zainteresirani s istinitim, kratkim pričama, tokom cijele godine, na e-mail adresu:  garazebooking@gmail.com, uz naznaku „Povijest Garaža u stripu“.

Više informacija možete pronaći na Facebook profilu Vrbovečke udruge mladih.  „Povijest Garaža u stripu“ je višegodišnji projekt koji obuhvaća stvaranje pisane građe, događaja i zbornika stripova vezanih za Garaže s ciljem obilježavanja više od 20 godina djelovanje udruge i poticanja na vizualno stvaralaštvo.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime