Prijave za Nerezine i dalje u tijeku

0
Komunalac add

Prijave za ljetovanje u odmaralištu u Nerezinama i dalje su u tijeku. U prvim se danima od početka prijava za novu sezonu Škole plivanja predbilježilo 73 učenika četvrtih razreda II. OŠ Vrbovec. Prema novim informacijama ukupno je prijavljeno 118 učenika II. OŠ Vrbovec i OŠ Dubrava. Prijave I. OŠ Vrbovec te vrtića Dubrave i Vrbovca još se čekaju. Od sljedećeg tjedna kreću sastanci po osnovnim školama vezano za ovogodišnje ljetovanje u odmaralištu. Do sada je ugovore za ljetovanje sklopilo 15 građana. Školu plivanja pohađaju četvrti razredi iz Vrbovca, Preseke i Rakovca te treći razredi iz Dubrave i Farkaševca.

Inače, radovi u Nerezinama, koji su krenuli oko nove godine, privode se kraju. Na donjem odmaralištu gdje se smještaju djeca, potpuno je preuređen prvi kat. Djeca će imati pristup iz svake sobe do WC-a. U svakoj sobi uvedena je klima, a do početka sezone planiraju se nabaviti kreveti i madraci u gornjem odmaralištu gdje borave građani.

Direktor tvrtke Gradski objekti Vrbovec, Marko Belošević istaknuo je – Jako sam zadovoljan s napretkom radova. Prošle je godine u odmaralištu u Nerezinama ostvareno skoro 5 tisuća noćenja, a ove je godine plan ostvariti još i više – kazao je Belošević.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime