Prijave na seminar o korištenju društvenih mreža u turizmu

0
Komunalac add

Turističke zajednice Grada Vrbovca i Svetog Ivana Zeline pozivaju zainteresirane vlasnike turističkih i ugostiteljskih objekata,  s područja Vrbovca i Svetog Ivana Zeline na edukaciju pod nazivom „Korištenje društvenih mreža u turizmu.“  

Edukaciju će provesti otvoreno učilište Algebra .Predavanja će se održati 15. studenog u vrbovečkom Udruženju obrtnika s početkom u 16 sati, te 17. studenog u zelinskoj Gradskoj vijećnici, također s početkom u 16 sati. 

Cilj projekta je sudionike naučiti kako korištenjem društvenih mreža poboljšati poslovanje, odnosno, stvoriti svijest korisnika o brendu i svim vrijednostima koje predstavlja, povećati angažman korisnika kroz stalnu interakciju, zadovoljiti potrebe korisnika i odgovoriti na sve upite u stvarnom vremenu, te postići da korisnici prepoznaju službenu Facebook stranicu kao pravo mjesto informiranja.

Osim edukacijskog dijela, namjera je povezati poslovne turističko-ugostiteljske subjekte kako bi zajednički nastupili u nekim tržnim segmentima i tako osnažili svoju ponudu.

Edukacija je za sve sudionike besplatna. Financirana je od strane Hrvatske turističke zajednice i  Turističkih zajednica Sv. Ivana Zeline i Vrbovca.

Broj polaznika je ograničen, a prijave možete podnijeti u Turističkoj zajednici Grada Vrbovca.

ChannelImages

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime