Prijave na biciklijadu “Put bijele rode”

0
Komunalac add

Turistička zajednica općine Pisarovina, JU Zeleni prsten Zagrebačke županije, Udruga Zdenčina 1562, uz tehničku podršku BK SLJEME, organiziraju 6. biciklijadu „Put bijele rode“ koja će se održati u nedjelju 18. rujna 2022. godine u 14:00 sati. Polazak biciklista bit će ispred Društvenog centra Zdenčina (Trg Stjepana Radića 1, Donja Zdenčina), a ruta u dužini od 17 kilometara završit će kod Zavičajnog muzeja u Donjoj Kupčini.

Ideja je da se ovom biciklijadom spoje dva sela s najvećim brojem roda u Zagrebačkoj županiji – Donju Zdenčinu i Donju Kupčinu te vožnjom kroz prekrasne predjele netaknute prirode, uz ornitološki rezervat Crnu Mlaku, podigne svijest o očuvanju prirode i važnosti uspostavljanja suglasja između čovjeka i prirode.

Za sudjelovanje na biciklijadi potrebno se prijaviti putem linka ili na e-mail: tzpisarovina@pisarovina.hr ili pak pozivom na telefon: 099/409-5514. Prijave se primaju do četvrtka, 8.9.2022. do 12:00h, a za sve sudionike je osigurana majica i platnena vrećica s promotivnim materijalima te je organiziran ručak, besplatan razgled Zavičajnog muzeja Donja Kupčina, besplatno mjerenje šećera u krvi i tlaka i vježbe istezanja pod vodstvom kineziologinje.

Staza je bez uspona i ne zahtijeva posebnu fizičku spremu, a više informacija saznajte OVDJE.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime