Pridružite se snimanju glazbenog spota za pjesmu “Božić, ja i ti”

0
dav
Komunalac add

Dječja televizija Zagreb sutra će od 15 sati na području užeg centra Vrbovca snimati video spot za Dječji zbor Glazbenog odjela II. osnovne škole Vrbovec. Riječ je o spotu za pjesmu “Božić, ja i ti”, koju su prije 10-ak dana snimili članovi našeg zbora. U snimanju će sudjelovati svi članovi školskog zbora i nosit će prigodne božićne kapice i ukrase. Cilj je promovirati dječje pjevanje u Vrbovcu, Glazbeni odjel II. osnovne škole, ali i vrbovečki advent čije slike će biti poslane u svijet putem televizijskih ekrana i YouTube kanala Dječje televizije. Osim dječjeg zbora i solista, u snimanju mogu sudjelovati i ostala djeca pa voditelj zbora Hrvoje Herček poziva sve roditelje i djecu da sutra oko 15 sati dođu na gradski trg i učine ga živim i popunjenim, kako bi slika vrbovečkog adventa bila još ljepša.

Inače, Dječji zbor “Plavi mjesec” prošlog je tjedna snimio još jedan spot za Dječju TV. Radi se o spotu za pjesmu “Jako dobar plan”, kojom se zbor ljetos predstavio na festivalu “Mali Split”. Oba spota bit će premijerno prikazana sredinom prosinca u programu Dječje TV i pripadajućem YouTube kanalu.

Ovo je velika stvar za promociju našeg grada i vrbovečkog adventa – istaknuo je autor skladbi i voditelj zbora Hrvoje Herček.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime