Pridružite se snimanju glazbenog spota za pjesmu “Božić, ja i ti”

0
354
dav
Komunalac add

Dječja televizija Zagreb sutra će od 15 sati na području užeg centra Vrbovca snimati video spot za Dječji zbor Glazbenog odjela II. osnovne škole Vrbovec. Riječ je o spotu za pjesmu “Božić, ja i ti”, koju su prije 10-ak dana snimili članovi našeg zbora. U snimanju će sudjelovati svi članovi školskog zbora i nosit će prigodne božićne kapice i ukrase. Cilj je promovirati dječje pjevanje u Vrbovcu, Glazbeni odjel II. osnovne škole, ali i vrbovečki advent čije slike će biti poslane u svijet putem televizijskih ekrana i YouTube kanala Dječje televizije. Osim dječjeg zbora i solista, u snimanju mogu sudjelovati i ostala djeca pa voditelj zbora Hrvoje Herček poziva sve roditelje i djecu da sutra oko 15 sati dođu na gradski trg i učine ga živim i popunjenim, kako bi slika vrbovečkog adventa bila još ljepša.

Inače, Dječji zbor “Plavi mjesec” prošlog je tjedna snimio još jedan spot za Dječju TV. Radi se o spotu za pjesmu “Jako dobar plan”, kojom se zbor ljetos predstavio na festivalu “Mali Split”. Oba spota bit će premijerno prikazana sredinom prosinca u programu Dječje TV i pripadajućem YouTube kanalu.

Ovo je velika stvar za promociju našeg grada i vrbovečkog adventa – istaknuo je autor skladbi i voditelj zbora Hrvoje Herček.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime