Pridružite se Nogometnoj školi Vrbovec

0
Komunalac add

U Nogometnoj školi Vrbovec početkom veljače počele su pripreme za sve kategorije mladeži za proljetni dio natjecanja u svojim ligama u kojima se natječu od Nogometnog središta Vrbovec, Nogometnog saveza Zagrebačke županije pa do međužupanijske Nogometne lige Centar. U NŠ Vrbovec treniraju slijedeće kategorije: prstići I, prstići II, limači I, limači II, mlađi pioniri, pioniri, kadeti i juniori.

Voditelj NŠ Vrbovec Željko Majcen poziva sve zainteresirane da im se pridruže. –Pozivamo sve zainteresirane djevojčice i dječake da postanu naši članovi, a time i sastavni dio NK Vrbovec koji ove godine slavi 100 godina postojanja. Postanite članica ili član NŠ Vrbovec i osjetite draži i uzbuđenja nogometa, najsporednije stvari na svijetu. Dobro došli u NŠ  Vrbovec – rekao je Majcen.

U NŠ Vrbovec se djeluje na planiranim i sustavnim temeljima stručno-pedagoškog rada sa svim polaznicima kako bi ostvarili sportske rezultate, ali i razvijali sportska prijateljstva i poticali društvenu socijalizaciju.

Treneri u NŠ Vrbovec su: Tomislav Posavec (prstići I i prstići II), Predrag Uremović (limači I), Hrvoje Lovrak (limači II), Zlatko Kornet (mlađi pioniri), Denis Madžar (pioniri), Denis Madžar (kadeti) i Željko Majcen (juniori).

Prijave se mogu vršiti svaki dan kod voditelja NŠ Vrbovec Željka Majcena (091/151 75 36) ili na e-mail: nogometni.klub.vrbovec@gmail.com

I na kraju Johan Cruyff, jedan od najvećih nogometaša i trenera svih vremena, je izjavio: “Igrati nogomet je jako jednostavno. Ali igrati jednostavni nogomet je najteža stvar koja postoji.”

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime