Pri kraju radovi na nogostupu u Gradečkoj ulici

0
Komunalac add

Radovi na izgradnji nogostupa u Gradečkoj ulici su pri kraju. U tijeku su završni radovi prije asfaltiranja, a rok završetka je 10. lipnja – Mislim da će izvođači to i ispoštovati i da ćemo uskoro dobiti nogostup. Svi komentiraju da je nogostup preširok, što nije ni loše no možda se tu moglo nešto uštedjeti i neke još dodatne stvari napraviti. Ponavljam to je bio već postojeći projekt koji smo naslijedili, ali odlučili smo ga rađe prijaviti na mjere i povući značajna sredstva od ministarstava i Županije, nego krenuti u izradu novog projekta i tako cijeli posao odužiti za još koju godinu – pojasnio je gradonačelnik Denis Kralj.

Podsjećamo, ukupna vrijednost radova je 3 milijuna i 700 tisuća kuna. Financiranje je osigurano iz Ministarstva graditeljstva, Ministarstva regionalnog razvoja i Zagrebačke županije te gradskog proračuna.

Poznati su i izvođači radova za završetak nogostupa u De Piennovoj ulici. –Rok za izvođenje radova je tri mjeseca, dakle do početka jeseni trebao bi biti gotov dio nogostupa koji nedostaje u toj ulici, a koji je prijeko potreban zbog brojnih šetača i djece – rekao je Kralj.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime