Pri kraju energetska obnova Dječjeg vrtića Vrbovec

0
Komunalac add

Energetska obnova Dječjeg vrtića Vrbovec je pri kraju. Radovi u unutrašnjosti zgrade su završeni. Postavljena su nova rasvjetna tijela, zamijenjena je stolarija (vrata i prozori), na krovu su postavljeni solarni kolektori za grijanje vode. Trenutno se radi na uređenju fasade. Svaka jedinica objekta bit će u drugoj boji, tako da će vrtić poprimiti novo šareno i veselo ruho.

Zasada je sve odrađeno u predviđenom roku i nadam se da ćemo ispoštovati sve rokove do kraja – istaknula je ravnateljica vrtića Željka Šimanović dodavši da je ugovoreni rok završetka radova 31. listopada. Ukupna vrijednost energetske obnove je 1,5 milijuna kuna, od čega 814 tisuća kuna bespovratnih sredstava EU, 518 tisuća kuna bespovratnih sredstava Ministarstva regionalnog razvoja te 117 tisuća kuna koje je osigurao Grad Vrbovec.

Nakon završetka energetske obnove, u planu je uređenje dječjeg igrališta. Jasličke skupine dobit će novo odvojeno igralište sa spravama. Još će se raditi i na uređenju unutrašnjosti, bojat će se zidovi, koje će oslikati upravo djeca.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime