Preseka ide u drugi krug lokalnih izbora

0
Komunalac add

Jedina općina na našem području u kojoj će se načelnik birati u drugom krugu je Preseka, gdje je dosadašnji načelnik Nikola Kožar (HSS) dobio 45,43% glasova, a kandidat SKNL-a Martin Martić 37,98%.

Dosadašnji načelnik Kožar zahvalio je svim stanovnicima općine koji su izdvojili svoje vrijeme i izašli na izbore. –Izuzetno mi je drago što su stanovnici Općine Preseka prepoznali sav moj trud i zalaganje za boljitak svih mještana te mi u prvom krugu povjerili visokih 45% glasova, hvala Vam na tome. Pozivam sve vas da ponovno izađete na izbore i povjerite mi svoj glas kako bi i dalje zajedničkim snagama mogli podizati standard Općine Preseka – poručio je Kožar.

Njegov protukandidat Martin Martić zahvalio je Presečankama i Presečanima na povjerenju. –Vašim povjerenjem dobili smo 4 vijećnika u Općinskom vijeću, što nam daje velike mogućnosti za pokretanjem bitnih aktivnosti i projekata za boljitak općine. Presečani su pokazali da žele promjenu u našoj općini na bolje i sve pozivam da me podrže i u drugom krugu. Također pozivam da daju potporu Stjepanu Kožiću, jer to jamči ravnomjeran razvoj županije i naše općine – poručio je Martić.

Drugi krug izbora održat će se u nedjelju, 30. svibnja.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime