Predstavljanje zbirke poezije “Misli pod zvijezdama”

0
Komunalac add

Vrbovečka udruga „Osebunjek“ poziva na predstavljanje zbirke poezije „Misli pod zvijezdama“ autora Stjepana Crnića koje će se održati u ponedjeljak, 21. studenoga u Narodnoj knjižnici Vrbovec s početkom u 19 sati. Predstavljanje spomenute zbirke poezije moderirat će Katarina Zadrija, predsjednica udruge „Osebunjek“.

Inače, Stjepan Crnić dobitnik je nekoliko književnih nagrada za prozu i poeziju. Do sada ima objavljena tri romana, novelu i knjigu eseja i misaonih tekstova. To su „Uskrsni krijes“, „Alfa svijet-rodilište“ i najnoviji roman „Kamo smjestiti baku“, novela „Tajna divljeg kestena“ i knjiga „Alfa svijet – Život naš vječni“.

„Misli pod zvijezdama“ prva je autorova zbirka poezije, a riječ je o ljubavnoj poeziji. – Autor vrlo vješto barata stilovima pisanja. Na primjeru ove zbirke možemo vidjeti kako i ljubavna poezija može biti misaona. Pjesme su to od kojih nas prolaze srsi, visoke kvalitete, bez ikakvih banalnosti koje se kod nekih autora vežu uz ljubavnu poeziju – ističu organizatori promocije.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime