Predstavljanje projekata Srednje škole Vrbovec

0
Komunalac add

U sklopu obilježavanja Dana grada Vrbovca, 15. lipnja 2023., s početkom u 19 sati, u kino dvorani Pučkog otvorenog učilišta, Srednja škola Vrbovec predstavit će dva projekta:

Utvrde i dvorci vrbovečkog kraja za vrijeme turskih osvajanja“ –  Petra Đuranec i Ivan Hodak, učenici 3.B razreda Srednje škole Vrbovec, dostojno su predstavili prošlost vrbovečkog kraja na županijskom natjecanju iz povijesti koje se održalo u OŠ Bedenica 14.3.2023., u pratnji svoje mentorice prof. Silvije Križan, i osvojili su drugo mjesto

“Život i djela Williama Shakespearea” – samostalna analiza i interpretacija djela Williama Shakespearea povodom 400. godišnjice smrti. Nositeljice projekta su profesorice Dijana Milin, Irena Habeš Koprić i Iva Habeš Lončarić te učenici 1.a, 1.b, 2.a, 2.b i 3.g razreda.

Pozivamo učenike, roditelje i sve zainteresirane građane da podrže naše učenike koji su radili na projektima, nauče nešto novo ili se podsjete na gradivo iz školskih klupa. Hvala Pučkom otvorenom učilištu na ustupljenom prostoru – poručuju iz SŠ Vrbovec.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime