Predstavljanje knjige “Ma bit će ok” Domagoja Kneževića

0
Komunalac add

Predstavljanje knjige Ma bit će ok autora Domagoja Kneževića održat će se u Narodnoj knjižnici Vrbovec u ponedjeljak, 24. listopada s početkom u 18:30 sati. Promocija će se održati u sklopu programa obilježavanja Mjeseca hrvatske knjige. Bloger i kolumnist Domagoj Knežević koji stoji iza stranice www.takeabreak.com.hr nakon više od stotinu i pedeset objavljenih kolumni izdao je svoju prvu knjigu naslova Ma bit će ok.

Ideja o knjizi nastala je nakon dvije godine redovitog pisanja i objavljivanja kratkih priča i kolumni, a knjiga Ma bit će ok svojevrsna je kompilacija autorovih najdražih tekstova vezanih uz teme s kojima se svi mogu poistovjetiti i u kojima će čitatelji barem na tren prepoznati i sebe.

Domagoj nam kroz prizmu supruga i oca triju kćeri donosi jedinstven uvid u blagoslove i nevolje suživota s četiri mlade dame, usput komentirajući aktualne situacije i neshvatljive trendove koji produbljuju ionako predubok jaz između roditelja i djece. Bez obzira na to jeste li u braku ili ne, jeste li generacija kojoj su „osamdesete bile godine” rođenja ili ne, imate li malu djecu ili tinejdžere, ili uopće nemate djecu, u ovom sijasetu (ne)tipično muških komentara pronaći ćete nešto za sebe.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime