Predsjednik NK Rakovca Željko Radotović: Izvući se iz rezultatske krize!

0
Komunalac add

Iako je bivši petoligaš Rakovec u jesenskom dijelu najavljivao status pritajenog favorita iz sjene, uslijedilo je gorko razočaranje, loše igre i pozicioniranje u zoni ispadanja. Naime, u jesenskom dijelu Rakovčani su u samo 3 utakmice iskusili slast pobjede, pretrpjeli 7 poraza i 3 utakmice odigrali neodlučeno, osvojivši 12 bodova što je bilo dostatno tek za 12. mjesto. Stoga su Rakovčani krenuli u pripreme za proljetni dio s velikim teretom bremena.

Predsjednik Željko Radotović je uoči priprema za proljetni dio naglasio kako je primarni cilj stabilizacija momčadi, podizanje kvalitete igre i na kraju se izvući iz rezultatske krize i povratiti pobjednički mentalitet. – Da bi se sve to postiglo treba prije svega ozbiljnost, odgovornost i zajedništvo u svlačionici i na terenu. Bili smo perjanica u NS Vrbovec zadnjih par godina, a sada smo pali na niske grane. Ako se svi maksimalno ne trgnemo i ne shvatimo ozbiljnost trenutka teško ćemo prebroditi ovu tešku situaciju. Uprava maksimalno radi da klub normalno funkcionira pa stoga očekujem da i svi igrači podnesu teret odgovornosti i dobrim igrama povrate ugled kluba i navijače na naše utakmice – rekao je Radotović.

Kao pojačanja su predstavljeni: povratnici Ivan Matić iz Dubrave, Luka Brlečić iz Gaja, Matija Gudić iz Viktorije (Vojakovac) te Filip Krezo iz Kloštra (Kloštar Ivanić) dok su Leo Valdec i Bruno Hren napustili klub. Rakovec uz pojačanja računa na sljedeći igrački kadar: Dominik i Luka Baček, Božidar Bedeković, braća Benjamin i Nikola Jaić, Dominik Habijanec, Ivica Grgoić, Mihael Krvarić, Leonardo Madžar, braća Alen i Ivan Novoselec, Patrik Pajur, braća Dominik i Valentino Pavlović, Leon Radotović, Mario Štefanec i Ivan Todorović. Ivan Bedeković je ozlijeđeni igrač koji bi se tijekom proljeća trebao priključiti momčadi.

U početnom dijelu priprema Rakovec će trenirati tri puta na igralištu s umjetnom travom NK Brcko, a zatim u drugom dijelu na vlastitom terenu u Rakovcu. Prema planu priprema Rakovec igra sljedeće utakmice: 20. veljače Gaj, 27. veljače Graničar (Tučenik), 6. ožujka Kloštar i 13. ožujka kup utakmicu.

Zdenko Brezarić

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime