Predsjednik NK “Croatia” Zlatko Ježek: „Ukaže li se prilika spremni smo se uključiti i u borbu za naslov prvaka!“

0
Komunalac add

Nogometni klub Croatia iz Nove Kapele je jesenski dio u 2. ŽNL Istok prezimio u zlatnoj sredini na 5. mjestu. Croatia je pobijedila u 5 utakmica i u tri susreta doživjela poraz uz gol razliku 22:17. Trenutno ima na svom saldu 14 bodova jer joj je jedan bod oduzet i zaostaje za prvoplasiranim Zvekovcem 5 bodova. Proljetni dio u 2. ŽNL Istok bit će izuzetno zanimljiv i uzbudljiv jer se za naslov bore Zvekovac, Donja Zelina, Sloboda i Graničar, a pri tome ne treba otpisati ni Croatiju.

Predsjednik Croatije Zlatko Ježek iznio je klupske planove, ambicije te igrački kadar s kojim će startati u proljetnom dijelu 2023. godine.

Koliko ste zadovoljni s postignutim rezultatom u jesenskom dijelu?

Rezultat u jesenskom dijelu natjecanja je u skladu s ambicijama kluba, sredina tablice, svima tvrd oraha, posebno na domaćem terenu.

Kakve su ambicije kluba u proljetnom dijelu?

Zadržati trenutno mjesto na tablici, ukaže li se prilika spremni smo se uključiti i u borbu za naslov prvaka, ali ne pod svaku cijenu.

Na koji igrački kadar računate u proljetnom dijelu?

Računamo uglavnom na postojeći igrački kadar uz dva povratnika u naše redove. Iz veterana Žabnice vratio se Ivan Babić-Perac, živuća legenda našeg kluba. Iz NK TOSK-a iz Tuka ponovno je u naše redove došao Dino Radosavac. Poznat je kao Dino R, koji je svojim nastupom u Supertalentu Nove TV postao regionalna pjevačka zvijezda, tako će i u Novoj Kapeli nakon završetka utakmica viski i tekila teći potocima.

Klub su napustili: Franjo Pekčec, koji odlazi u Farkaš, Martin Gajšek koji odlazi u Dubravu i Mihael Benjamin Jaić koji će pojačati redove Gaja. Svima se zahvaljujemo na dosadašnjoj suradnji i želimo im puno uspjeha u novim sredinama.

Igrački kadar za proljetni dio sezone su: Antonio Baričević, Marko Gajšek, Mario Ježek, Mato Leboš, Ivan Marinić, Zoran Marković, Anđelko Markuš, Marko Matijević, Mihael Mesar, Antonijo Pavlek, Zlatko Poslon, Dino Radosavac, Ivan Salaj, Robert Salaj, Tihomir Salaj,Valentino Salaj, Danijel Špicar, Zvonimir Pušić, Ivica Tokalić, Antonio Vodopija, Josip Vodopija i Ivan Babić- Perac. Trener ekipe je Zlatko Poslon. Pripreme za proljetni dio sezone počele su 19. veljače 2023. godine za koje očekujemo da ćemo ih dobro odraditi kako bi se što bolje pripremili za nastavak prvenstva. Na kraju bih još samo citirao A.G. Matoša: „I dok je srca, bit će i Kroacije!“

 

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime