Predsjednica Republike posjetila Općinu Rakovec

0
Komunalac add

U sklopu trećeg dana radnog boravka u Zagrebačkoj županiji, predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović danas je posjetila Općinu Rakovec. Dobrodošlicu joj je pružila načelnica općine Brankica Benc, koja je ukratko predstavila brojne razvojne projekte uspješno realizirane u jednoj od manjih općina Zagrebačke županije. Nakon toga, Predsjednica Republike se prigodno obratila predstavnicima općine i brojnim okupljenim mještanima zahvalivši županu Stjepanu Kožiću te svim gradonačelnicima i načelnicima u Zagrebačkoj županiji na gostoprimstvu.

Zahvaljujem za srdačan prijem tijekom ova tri dana i za sve što smo razmijenili govoreći o problematici ove Županije, ali i svim razvojnim projektima i planovima. Želim i nadam se da mogu pomoći u realizaciji vaših projekata, kroz komunikaciju s raznim tijelima državne uprave, ministarstvima i javnim poduzećima. Svakako stavljam naglasak na daljnju decentralizaciju države, prenošenje funkcija, ali i financijskih ovlasti na jedinice lokalne i regionalne samouprave – istaknula je između ostalog predsjednica Grabar-Kitarović.

Radni boravak u Zagrebačkoj županiji Predsjednica Republike završila je posjetom gradovima Sveti Ivan Zelina i Dugo Selo.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime