Predložite kandidate za „Nagradu za promicanje prava djeteta“

0
Komunalac add

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku objavilo je natječaj za dodjelu “Nagrade za promicanje prava djeteta” u 2019. godini za iznimna postignuća u zaštiti dobrobiti, prava i interesa djece. Za promicanje prava djeteta dodjeljuju se: Godišnja nagrada i Nagrada za životno djelo.

Ministarstvo poziva pravne i fizičke osobe da predlože kandidate za nagrade. Godišnja nagrada dodjeljuje se pojedincima ili grupi za najvažnija ostvarenja postignuta u radu na području promicanja prava djeteta, koja su bila objavljena ili predstavljena tijekom protekle godine.

Nagrada za životno djelo dodjeljuje se istaknutim pojedincima čiji rad predstavlja trajni doprinos promicanju prava djeteta, koji su pridonijeli zaštiti prava i interesa djeteta u duljem razdoblju, tijekom profesionalne karijere ili dobrovoljnog sudjelovanja u udrugama koje se bave pravima i interesima djece kao i onima koji su „označili vrijeme u kojem su djelovali te čija djela i ostvarenja ostaju trajno dobro Republike Hrvatske“.

Natječaj je otvoren do četvrtka, 26. rujna 2019. godine.

Detalje možete pročitati ovdje.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime