Predavanje o drevnoj kineskoj medicini u Klubu umirovljenika

0
Foto: pixabay
Komunalac add

Vrbovečki Crveni križ u prostorijama Kluba umirovljenika sutra, 10. lipnja, s početkom u 19:30 sati organizira predavanje o tradicionalnoj kineskoj medicini. Predavanje će održati umirovljena ukrajinska liječnica Svitlana Avdjuškina Mađar, koja je niz godina živjela i radila u Zagrebu u području medicine, a koja i danas aktivno zastupa i promiče prirodni i cjeloviti pristup liječenju.

Osobitosti kineske medicine su individualan i sveobuhvatan pristup tjelesnoj, mentalnoj i energetskoj cjelovitosti pojedinca. Tijelo se promatra na drukčiji način, kao cjelina koja se sastoji od energije i koja “hrani” naše tijelo, s ciljem održavanja dobrog zdravlja i prevencija bolesti, objašnjava doktorica Avdjuškina Mađar i dodaje kako će fokus predavanja biti na tehnikama i preparatima namijenjenim detoksikaciji organizma, kao primarnom koraku u procesu liječenja organizma.

Iz vrbovečkog Crvenog križa pozivaju sve zainteresirane građane da se pridruže besplatnom predavanju, a više informacija oko aktivnosti u Klubu umirovljenika nalaze se na internetskoj stranici Društva te na Facebook stranici „BuBa – budi uključen, budi aktivan“.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime