Predavanje Jezična raznolikost Europe

0
Komunalac add

Narodna knjižnica Vrbovec poziva na predavanje pod nazivom „Jezična raznolikost Europe“ povodom Europskog dana jezika koji se obilježava 26. rujna. Predavanje će se održati u srijedu, 27. rujna s početkom u 19 sati, a predavačice su Irena Habeš Koprić, prof. i Iva Lončarić, prof.

Obilježit ćemo Europski dan jezika predavanjem o jezičnoj raznolikosti našega kontinenta. Putovat ćemo Europom i baviti se jezicima i jezičnim skupinama te neobičnostima i zanimljivostima iz pojedinih jezika. Dotaknut ćemo se važnosti učenja stranih jezika, govoriti o službenim jezicima Europske unije, o književnosti i umjetnosti vezanoj za pojedine jezike – poručuju iz vrbovečke knjižnice.

Irena Habeš Koprić profesorica je engleskog jezika i književnosti i povijesti. Uz rad u Srednjoj školi Vrbovec, bavi se prijevodima i lekturama te radi u udruzi Avis Rara Studio.

Iva Habeš Lončarić profesorica je engleskog i njemačkog jezika i književnosti. Zaposlena je u Srednjoj školi Vrbovec. Bavi se prijevodima i zanimaju je glazba, ples i čitanje.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime