Praznik rada u Vrbovcu

0

Warning: Undefined variable $string in /home/radiovrb/public_html/wp-content/themes/RadioVrbovecThemev2/functions.php on line 38
Komunalac add

Međunarodni praznik rada u Vrbovcu obilježit će se tradicionalnim prvomajskim grahom i prvomajskom budnicom vrbovečkim ulicama.

SDP, Laburisti i HSS za Praznik rada, u nedjelju 1. svibnja pozivaju građane na besplatan grah i piće na jezeru Črnec od 11 sati. Organizatori poručuju da se priprema 260 litara graha.

HDZ poziva građane na košarkaško igralište kraj Ljetne pozornice od 12 sati. Vrbovčane očekuje prvomajski grah i piće, hot dogovi i dvorac na napuhavanje za klince, domaća glazba.

Limena glazba i mažoretkinje Vrbovec u nedjelju će rano ujutro tradicionalnom svirkom probuditi naše sugrađane. Budnica kreće od 6 sati.

Na jezeru Bajer održat će se Vrbovečka likovna kolonija na kojoj će sudjelovati umjetnici vrbovečkog kraja i studenti Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu. Također ŠRD Amur je na ribnjaku Bajer organizator i domaćin Županijske šaranske lige. Kuha se i nezaobilazan prvomajski grah.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime