Poznata imena izvođača na “Kaj su jeli naši stari”

0
Komunalac add

Direktorica Turističke zajednice Grada Vrbovca Jasna Benedik najavila je neka od događanja u sklopu 39. manifestacije Kaj su jeli naši stari. Manifestacija se održava od 23. do 25. kolovoza. I ove godine posjetitelje očekuje bogat gastro, kulturno – umjetnički te zabavni program. U sklopu zabavnog programa u petak, 23. kolovoza nastupit će Hladno pivo, u subotu 24. kolovoza Jelena Rozga te u nedjelju 25. kolovoza grupa Vigor.

U gastro dijelu središnja namirnica, od koje će se ove godine raditi jela, je kukuruz.

Svake godine izabiremo jednu namirnicu po kojoj se ravnamo i od nje slažemo jela. Ove godine to je kukuruz. Što ćemo od nje slagati, još ćemo vidjeti. Jedino što za sada znamo, za natjecateljski dio bit će kukuruzni žganci s junećim paprikašem. Ocjenjivat će se i desert koji ima nešto kukuruzno u sebi. Vidjet ćemo koja će se udruga u tome najbolje snaći – istaknula je Benedik.

Novitet ove godine je poseban program za djecu. – Na prvi dan manifestacije, u prijepodnevnim satima bit će pripremljen Kaj su jeli za djecu, što su djeca jela, što će slagati i slično. U sklopu toga bit će održane dječje radionice. Po prvi ćemo puta imati jednu cjelodnevnu dječju manifestaciju – rekla je Benedik.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime