Požar u Pirakovcu – spriječeno najgore

1
Komunalac add

U nedjelju je točno u 11,29 zazvonio telefon vatrogasnog centra: u Pirakovcu je izbio požar na obiteljskoj kući broj 29 B, Anđela Marijančića. Na lice su mjesta za samo nekoliko minuta stigli vatrogasci Vrbovca, Luke, Lonjice i, naravno, Pirakovčani. Ubrzo su pogasili plamen, koji se počeo širiti krovištem uz inox-dimnjak. Svi se slažu kako je spriječena i velika materijalna šteta.

U predvečerje su ovu mladu obitelj posjetili predsjednik i zapovjednik Gradske vatrogasne zajednice Slavko Povrlišek i Marijan Krznar, te vrbovečki gradonačelnik Denis Kralj.

-Akciju smo odradili vrlo uspješno, što znači brzo, time i spriječili veću štetu, Moram zahvaliti i čestitati svim svojim kolegama na sjajno obavljenom poslu – zadovoljan je zapovjednik Marijan Krznar.

Gradonačelnk Kralj:

– Koliko je za vlasnika ovo tužan dan, može biti i sretan, jer se nije dogodilo veće zlo. Također, moramo biti ponosni i na naše vrbovečke vatrogasce, koji su još jednom pokazali kako se može na njih računati u svim kriznim situacijama. Naravno, pozvao sam gospodina Marijančića da se javi u gradske službe, pa ćemo i njemu pomoći određenim iznosom da što lakše sanira ovu štetu.

1 KOMENTAR

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime