POU Vrbovec – program događanja za veljaču

0
Komunalac add

Pučko otvoreno učilište Vrbovec objavilo je program događanja za veljaču. Svake subote kino u dvorani učilišta nudi projekcije animiranih filmova od 18 sati te aktualnih kino hitova od 20 sati. U veljači u vrbovečkom kinu možete pogledati naslove Polarna avantura, 1917., Joker, Sonic super jež, Marica i Ivica, Kapetan Sabljozubi i magični dijamant, Kao šefica, Playmobil film te Nevidljivi čovjek.

U povodu Dana Pučkog otvorenog učilišta, u ponedjeljak 17. veljače od 19 sati u dvorani učilišta gostuje Gradsko kazalište Scena “Gorica” s kazališnom predstavom za odrasle Zov divljine. Kada se četiri žene nađu u dubokoj šumi, daleko od civilizacije, drama može započeti. Šuma ih polako uzima pod svoje, one zaboravljaju na svoje društvene inhibicije i otvaraju se jedna pred drugom kao nikada dosad.

U srijedu, 19. veljače u Poštanskom uredu Vrbovec bit će predstavljen prigodni poštanski žig u povodu 250. godišnjice rođenja grofice Eleonore Patačić.

Pučko otvoreno učilište tradicionalno organizira Vrbovečki mali fašnik koji će se održati u subotu, 22. veljače s početkom u 10 sati.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime