POU Vrbovec – program događanja za travanj

0
Komunalac add

Pučko otvoreno učilište Vrbovec objavilo je program događanja za travanj. U četvrtak, 15. travnja u Narodnoj knjižnici Vrbovec bit će postavljena izložba fotografija „Cvijeće s planina“ u suradnji s Planinarskim društvom Vrbovec. Izložba zastavica i prigodnih poruka vrtićanaca i učenika OŠ pod nazivom „Ljubav Zemlji“ održat će se u ponedjeljak, 19. travnja u gradskom parku.

U četvrtak, 22. travnja u vrbovečkoj će pošti u upotrebi biti prigodan poštanski žig u povodu Dana planeta Zemlje. Predavanje „Zrinski u udžbenicima povijesti“ magistra znanosti Nike Marasa održat će se u srijedu, 28. travnja u 17 sati u dvorani POU Vrbovec.

Dan kasnije, 29. travnja u muzejskoj zbirci POU Vrbovec u dvorcu Patačić bit će postavljena izložba „Obitelj Zrinski“. U petak, 30. travnja održat će se Komemorativna svečanost u spomen na 350. godišnjicu smrti Petra Zrinskog i Frana Krste Frankopana s početkom u 10 sati u Kuli Zrinski u gradskom parku. Također, toga će dana u vrbovečkoj pošti u upotrebi biti poštanski žig s njihovim likovima.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime