POU Vrbovec – program događanja za studeni

0
Komunalac add

Pučko otvoreno učilište Vrbovec objavilo je program događanja za studeni. Redovan kino program svake subote i dalje nudi aktualne kino naslove za djecu i odrasle. Ove subote, 3. studenog na repertoaru je animirani film „Tajni život mačaka“ te igrani film „Venom“.

Počela je i nova stand up sezona Studija smijeha u Vrbovcu. Nakon što su ženske komičarske snage uspješno odradile program “Ladies night” protekloga vikenda, u subotu 24. studenog u 20:30 sati publiku očekuje još dobre zabave uz “Improv night”, večer improvizacijske komedije u kojoj se sve smišlja na samoj sceni tijekom nastupa, a upravo publika igra glavnu ulogu u predstavi kroz svoje komentare i prijedloge.

Vrbovečka kazališna amaterska družina izvest će svoju predstavu „Zrno dobrote“ autora Darka Vidovića u nedjelju, 25. studenog u 18 sati. Brojne nagrade koje je naša družina osvojila na županijskoj i državnoj smotri amaterskih kazališta najbolja su pozivnica za ovo događanje. POU Vrbovec 28. studenog nudi i Koncert za najmlađe, a krajem mjeseca 30. studenog od 10 sati  u gradskom parku održat će se tradicionalna komemoracija u povodu obilježavanja 61. godišnjice smrti Marije Jurić Zagorke.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime