POU Vrbovec- program događanja za prosinac

0
Komunalac add

Pučko otvoreno učilište Vrbovec i ovoga mjeseca priprema pregršt događanja. Redovan kino program svake subote i dalje nudi aktualne kino naslove za djecu i odrasle. Ove subote, 15. prosinca od 18 sati na repertoaru je animirani film „Spiderman“ te od 20 sati avanturistički SF „Aquaman“.

U Maloj galeriji Pučkog otvorenog učilišta u četvrtak, 13. prosinca u 18 sati otvara se izložba „U susret Božiću“ umjetnice Vedrane Balković, jedne od najboljih hrvatskih keramičarki. Njezina su inspiracija sakralni motivi, koje prikazuje na svoj poseban način. Program se nastavlja u nedjelju, 16. prosinca promocijom knjige „Vrbovečka nošnja“ autorice Ljiljane Stanko u dvorani učilišta u 17 sati. Ljiljana Stanko folklor je počela plesati još kao osnovnoškolka u folklornom ansamblu HKUD-a “Petar Zrinski”, čija je voditeljica neprekidno od 1994. godine do danas.

U ponedjeljak, 17. prosinca u dvorani učilišta od 18.30 sati gostuje predstava za djecu „Snjeguljica i sedam patuljaka“, u izvedbi Dječjeg vrtića Vrbovec. Srijeda, 19. prosinca rezervirana je za Polugodišnji koncert Glazbenog odjela II. OŠ Vrbovec, također u dvorani učilišta u 19.30 sati.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime