POU Vrbovec – program događanja za listopad

0
Komunalac add

Pučko otvoreno učilište Vrbovec objavilo je program događanja za listopad. U sklopu 13. tjedna cjeloživotnog učenja danas će se u 18 sati održati predavanje na temu „Surfaj sigurnije“. Predavanje će održati Josip Papratović iz CARNET-a. Riječ je opasnostima koje vrebaju na društvenim mrežama te kako ih izbjeći. Ulaz na predavanje je slobodan.

U četvrtak, 3. listopada u Maloj galeriji u 19 sati otvara se izložba Dubravke Rogožar pod nazivom „Kreativna igra boja i oblika“. Nova stand up sezona kreće također u četvrtak, u dvorani učilišta u 20 sati gostuju ponajbolji splitski komičari u sklopu Dalmatinske stand up comedy večeri. Ulaznice po cijeni od 40 kuna možete nabaviti u pretprodaji na blagajni učilišta.

U petak, 11. listopada u dvorani učilišta od 19 sati Kazališna amaterska družina Vrbovec izvest će predstavu “Kaj je da je”, autora Darka Vidovića. Vidjet ćemo kako se stanovnici Bedaka Levih i Bedaka Desnih snalaze u različitim životnim situacijama i kako ih rješavaju uz pomoć narodne mudrosti i malo sreće.

Svake subote u listopadu kino u dvorani učilišta nudi dvije projekcije. I ovoga mjeseca možete pogledati hit naslove poput Prevarantica s Wall Streeta, Gospodarice zla, Odbrojavanja, Putovanje jednog psa. Kompletan kino program možete pronaći na stranicama Pučkog otvorenog učilišta.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime