POU Vrbovec – program događanja u veljači

0
Komunalac add

Pučko otvoreno učilište Vrbovec objavilo je program događanja za veljaču. U subotu, 11. veljače u dvorani učilišta bit će prikazan film “Dječak i tigar” od 18 sati. Nakon toga, u 20 sati možete pogledati igrani film “Titanic 3D”. Karte možete nabaviti na blagajni učilišta.

U petak, 17. veljače obilježit će se Dan Pučkog otvorenog učilišta Vrbovec. Povodom obilježavanja građani će u dvorani učilišta moći pogledati kazališnu predstavu Špas teatra pod nazivom “Ljubav, gubitci i moda” s početkom u 19 sati. Istog dana u organizaciji POU Vrbovec održat će se “Vrbovečki mali fašnik”. Dječja fašnička povorka proći će ulicama grada s početkom u 10 sati.

U subotu, 18. veljače u kinu učilišta prikazuje se animirani film “Pjevajte s nama 2” u 18 sati, a od 20 sati na repertoaru je igrani film “Ant-Man i Wasp: Kvantumanija”. Posljednje subote u veljači možete uživati uz još jednu filmsku večer u učilištu. U 18 sati prikazuje se animirani film “Doktanian i tri mušketira”, a u 20 sati igrani film “Kokainski medvjed”.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime