POU Vrbovec – program događanja u travnju

0
Komunalac add

Pučko otvoreno učilište Vrbovec objavilo je program događanja za travanj. Subotom kino u dvorani učilišta nudi projekcije animiranih filmova od 18 sati te aktualnih kino hitova od 20 sati. Ovoga mjeseca u vrbovečkom kinu možete pogledati naslove Hrabri mališan 2, Ufuraj se i pukni, Gospodin Link, Groblje kućnih ljubimaca, Čudesni park.

U petak, 5. travnja u učilištu gostuje Pjevački studio Mozartine. Članovi Studija neumorno rade na novim projektima pa će nas tako još jednom oduševiti koncertom zborova djevojčica Schubertine i Vivaldine kao i nastupom zbora dječaka BoysVoice u 19 sati. Ulaz je slobodan.

U utorak, 16. travnja otvara se prva izložba dječjih zastavica uz glazbeno-plesni program “Ljubav Zemlji” na Trgu Petra Zrinskog u 10 sati. Povodom Dana planeta Zemlje 20. travnja u pošti Vrbovec u upotrebi će biti prigodni poštanski žig s crtežom ljekovite biljke gavez.

Stand up komičar Goran Vugrinec Goc u Vrbovcu gostuje u subotu, 27. travnja u 20.30 sati. Za kraj mjeseca, učilište priprema Komemorativnu svečanost u povodu 347. godišnjice pogibije hrvatskih junaka Petra Zrinskog i Frana Krste Frankopana u Kuli Zrinski u utorak, 30. travnja u 10 sati.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime