POU Vrbovec – program događanja u ožujku

0
Komunalac add

Pučko otvoreno učilište Vrbovec objavilo je program događanja za ožujak. U srijedu, 8. ožujka u dvorani učilišta održat će se VI. Obrtnički forum Zagrebačke županije s početkom u 13 sati. Istoga dana održat će se kazališna predstava „Bračna terapija“ u povodu Dana žena, u dva termina, u 18 sati i 20:30 sati.

U četvrtak, 9. ožujka u dvorani učilišta održat će se Proglašenje najboljih sportaša Grada Vrbovca s početkom u 18 sati. Novi kino vikend u učilištu donosi dva filma. U subotu, 11. ožujka prikazuje se animirani film „Marmaduke“ u 18 sati, a od 20 sati možete pogledati igrani film „Vrisak“.

U nedjelju, 12. ožujka u dvorani učilišta održat će se promocija monografije izdane u povodu obilježavanja 110. obljetnice HKUD-a Petar Zrinski autorice Ljiljane Stanko. Promocija počinje u 17 sati.

Animirani film „Cvrčak i mravica“ u kinu učilišta prikazuje se u četvrtak, 16. ožujka s početkom u 11:30 sati. Nova kino večer u subotu, 18. ožujka donosi dva filma. Od 18 sati na repertoaru je obiteljski film „Nikica u potrazi za blagom“, a od 20 sati igrani film „Shazam 2: Bijes bogova“.

U ponedjeljak, 20. ožujka bit će održana predstava Scene Gorica u povodu Međunarodnog dana kazališta za djecu i mlade. Predstava „Mama je kriva za sve“ počinje u 11 sati. U srijedu, 22. ožujka Glazbeni odjel OŠ M.J. Zagorke održat će zabavni koncert u dvorani učilišta u 19:30 sati.

U petak, 24. ožujka prikazuje se animirani film „Cvrčak i mravica“ u 11:30 sati. Istog dana u 20 sati održava se „Ladies night stand up comedy show“ u dvorani učilišta. Dva nova filmska naslova očekuju nas u subotu, 25. ožujka. Od 18 sati prikazuje se animirani film „Ups 2!: Avantura se nastavlja“, a od 20 sati pogledajte igrani film „John Wick 4“. Dan kasnije, u nedjelju, 26. ožujka dramska družina Vrbak odigrat će predstavu „U ime oca, sina i strica“ s početkom u 10 sati u dvorani učilišta.

Predavanje „Emilij Laszowski Szeliga“ održat će se u POU Vrbovec u srijedu, 29. ožujka s početkom u 10:30 sati. Predavač je Tomislav Perčinlić, mag.edu.pov. Istog dana u 19:30 sati Glazbeni odjel OŠ M.J. Zagorke održat će „Klavirijadu“.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime