POU Vrbovec – program događanja u listopadu

0
Komunalac add

Pučko otvoreno učilište Vrbovec objavilo je program događanja za mjesec listopad. Ove subote, 15. listopada u kino dvorani učilišta na repertoaru su dva nova filma. U 18 sati počinje animirani film „Tuljani specijalci“, a od 20 sati možete pogledati horor film „Noć vještica: Kraj“. Cijena ulaznice je 25 kuna.

Kino mreža, Hrvatski audiovizualni centar i Francuski institut i ove godine nude besplatno gledanje francuskih filmova u sklopu programa Rendez-vous au cinéma. Stoga u kinu POU Vrbovec možete pogledati igrani film „Baš me briga“ u srijedu, 19. listopada od 20:00 sati, a 25. listopada u 10:00 sati prikazivat će se crtić „Slavna invazija medvjedića na Siciliju“.

U četvrtak, 20. listopada održat će se promocija knjige „Obiteljske veze čeških doseljenika i domicilnog stanovništva u Vrbovcu i okolici“ autora Nade i Ljudevita Sohore s početkom u 18 sati. U petak, 21. listopada u 17 sati u Narodnoj knjižnici Vrbovec bit će otvorena izložba „Rani hrvatski dječji pisci“ autorice Sanje Prijatelj, a nakon toga u 19:30 sati održat će se koncert HKUD-a Petar Zrinski Vrbovec „O, mila Majko nebeska“ u dvorani POU.

U subotu, 22. Listopada nastavlja se kino večer u učilištu. Od 18 sati prikazivat će se animirani film „DC liga super ljubimaca“, a od 20 sati igrani film „Black Adam“. U utorak, 25. listopada u dvorani učilišta održat će se Koncert Trio Teneda s početkom u 18 sati.

U srijedu, 26. listopada u dvorani učilišta od 10 sati planirana je Kino matineja srijedom. U četvrtak, 27. listopada od 20 sati posjetitelji mogu pogledati igrani film „Imam 2 mame i 2 tate“ koji će se prikazivati u sklopu obilježavanja Svjetskog dana audiovizualne baštine 2022.

U subotu, 29. listopada u 15 sati počinje Radionica tradicijskih vještina pod vodstvom Ljiljane Stanko.  Istoga dana, od 18 sati na kino repertoaru je animirani film „Malci 2: Kako je Gru postao Gru“, a od 20 sati igrani film „Đavolji pištolj“.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime