POU Vrbovec – program događanja u lipnju

0
Komunalac add

Pučko otvoreno učilište Vrbovec objavilo je program događanja za mjesec lipanj. U dvorani učilišta u nedjelju, 9. lipnja s početkom u 14 sati održat će se 20. susret zborova i malih vokalnih sastava Zagrebačke županije. U srijedu, 12. lipnja planirana je Završna priredba učenika I. OŠ Vrbovec za roditelje, uzvanike i građane. Priredba će se održati u dvorani učilišta s početkom u 18 sati. Program se nastavlja u četvrtak, 13. lipnja u 19 sati izložbom o vrbovečkom pjesniku Krunoslavu Kutenu pod nazivom „Pokraj peći maca prela“ autorice Sanje Prijatelj. Izložba će biti postavljena u Maloj galeriji POU Vrbovec.

Izložba radova polaznika slikarske radionice POU Vrbovec „Mali atelje“ otvara se u petak, 14. lipnja u Učionici broj 1. U dvorani učilišta u nedjelju, 16. lipnja s početkom u 20 sati, održat će se predstava „Kaj je da je“, Kazališne amaterske skupine POU Vrbovec. U subotu, 22. lipnja u 20 sati počinje Ljetno kino, kino projekcije na otvorenom koje će se održati na Ljetnoj pozornici.

Bogat program događanja za mjesec lipanj završit će u nedjelju, 23. lipnja predstavom „Kaj je da je“ Kazališne amaterske skupine POU Vrbovec. Predstava se održava u dvorani učilišta s početkom u 20 sati.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime