Potpisani ugovori za dva nova nogostupa

0
Komunalac add

Gradonačelnik Denis Kralj danas je potpisao ugovore o izgradnji dva nogostupa u Vrbovcu s direktorom tvrtke Šušković-građenje d.o.o. Ivanom Šuškovićem i direktorom Bolčević-gradnje d.o.o. Darkom Bolčevićem. Riječ je o nogostupu u Naselju Stjepana Radića i Savskoj cesti te nogostupu u Jugu III.

Mislim da je ovo prvi put u povijesti našeg grada da potpisujemo ugovore za dva nogostupa u jednom danu. Radi se o jednom većem nogostupu, to je nogostup u Naselju Stjepana Radića i Savskoj cesti koji će se graditi kroz tri faze, odnosno kroz tri godine. Drugi nogostup je u Jugu III u Zleninskoj ulici, a planiramo da se ti radovi do kraja godine završe – istaknuo je gradonačelnik Kralj.

Radove na nogostupu u Naselju Stjepana Radića i Savskoj cesti izvodit će Šušković-građenje d.o.o. Ukupna vrijednost radova je 6.278.340,00 kn za dužinu od 2.110 metara. Radovi počinju ove godine, a dužina dionice nogostupa koja se ovdje radi je 740 metara. Nogostup će se raditi u tri faze, a danas je potpisan ugovor za prvu fazu.

Mi smo jedna manja tvrtka iz Zagreba osnovana još 1994. godine. Dakle, već više od dvadeset godina poslujemo na ovakvim i sličnim poslovima. Pretežno radimo niskogradnje, a ovo je naš prvi ugovor za Grad Vrbovec. Veselimo se budućoj suradnji – rekao je direktor tvrtke Šušković-građenje d.o.o. Ivan Šušković.

Nogostup u Jugu III, koji prolazi od De Piennesove ulice kroz Zleninsku ulicu (do stazice za Hebrangovu ulicu) izvodit će Bolčević-gradnja d.o.o. Ukupna vrijednost ovih radova je 315.665,00 kn kuna za dužinu od 470 metara, a očekivani završetak je do kraja ove godine.

Surađujemo već nekoliko godina s Gradom. Ovo je jedan od manjih ugovora. Što se tiče suradnje, mi smo zadovoljni, a nadam se da su i oni zadovoljni s nama – spomenuo je direktor Bolčević-gradnje d.o.o. Darko Bolčević.

Inače, Bolčević-gradnja trenutno radi nogostup u Čerkezovoj ulici koji bi trebao biti gotov krajem listopada.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime