Potpisani ugovori o izradi projektne dokumentacije za budući Vatrogasni centar

0
Komunalac add

Gradonačelnik Grada Vrbovca Denis Kralj potpisao je danas ugovor o izradi projektno-tehničke dokumentacije za gradnju Vatrogasnog centra s projektantom Juricom Robertom Hajdarović Haidarom. Potpisivanju je prisustvovao i predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Vrbovca Slavko Povrlišek. Budući Vatrogasni centar gradit će se na Đurištu.

Drago mi je da smo danas potpisali ovaj ugovor. Na javnu nabavu javilo se čak četrnaest projektantskih ureda. Izabrali smo najpovoljnijeg, a nadamo se i najboljeg. Pripremamo se za EU fondove, a vrijednost Vatrogasnog centra mogla bi biti oko 2 milijuna eura. Plan je da to što prije prijavimo na EU fondove. Svi znamo da vatrogastvo treba ići prema profesionalizaciji. Zahvaljujem na suradnji predsjedniku Vatrogasne zajednice Grada Vrbovca Slavku Povrlišeku koji je i začetnik ovog projekta. Radimo sve što možemo kako bismo kroz nekoliko godina imali još bolju vatrogasnu zaštitu u našem gradu – istaknuo je gradonačelnik Kralj.

Inače, vrijednost ovog ugovora iznosi 175.000 kuna. Izvođač radova je Ured ovlaštenog arhitekta Jurica Hajdarović.

Zahvaljujem Gradu Vrbovcu na ukazanoj prilici koja mi je pružena kao projektantu i mom uredu. Vjerujem da će suradnja biti dobro izvršena te da će poslužiti kao primjer na koji način se jedan složeniji sustav poput vatrogasnog centra može i mora napraviti – poručio je Hajdarović.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime