Potpisan ugovor za nogostup u Celinama

0
Komunalac add

Gradonačelnik Denis Kralj danas je potpisao ugovor za izgradnju nogostupa u Celinama s direktoricom tvrtke Pedom asfalti d.o.o. Ines Guštek. Vrijednost ugovora je 5.922.058,13 kuna, a radovi će se izvoditi u tri faze.

 –Jako mi je drago da smo danas potpisali ovaj ugovor, četvrti ugovor za gradnju nogostupa u ovoj godini. Mislim da u povijesti našeg grada nikada nije bilo potpisano toliko ugovora za gradnju nogostupa u jednoj godini. Prva faza obuhvaća radove na potezu od kapelice u Celinama prema Gaju. Druga faza nastavit će se do igrališta NK Gaja, a treća faza od kapelice prema Topolovcu – istaknuo je gradonačelnik Denis Kralj.

Inače, tvrtka Pedom asfalti d.o.o. službeno je registrirana u Zagrebu, ali kompletna operativa nalazi se u Svetom Ivanu Zelini. Prvi dio radova u Celinama u vrijednosti od 1.781.215,63 kuna trebao bi krenuti kroz tjedan dana, a rok za završetak je šest mjeseci.

Direktorica tvrtke Pedom asfalti d.o.o. Ines Guštek naglasila je kako joj je izuzetno drago što će tvrtka sljedeće tri godine surađivati s Gradom Vrbovcem – Trenutno radimo velike projekte s Hrvatskim cestama, autocestama, Županijskom upravom za ceste, ali nikada ne odbijamo poslove s gradovima i općinama. Vjerujem da će suradnja biti veoma uspješna. Imamo ozbiljne ljude, kompletnu mehanizaciju, znanje i iskustvo, stoga smatram da neće biti nikakvih problema niti kašnjenja oko rokova – rekla je Guštek.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime