Potpisan ugovor za nogostup u Banovu

0
Komunalac add

Gradonačelnik Vrbovca Denis Kralj danas je potpisao ugovor za izgradnju nogostupa u Banovu s direktorom poduzeća IGP KAJBA iz Dugog Sela Ivanom Kajbom. Vrijednost ugovora je 874.681,84 EUR s PDV-om, a radovi će se izvoditi u dvije dionice. Prva dionica nogostupa izvest će se u dužini od 560 m, a druga u dužini od 705 m. Ukupna dužina nogostupa je 1265 m.

Izgradnja nogostupa obuhvaća dionicu od skretanja za Lovrečku Varoš do skretanja za Lovrečku Veliku. – Nogostup u Banovu nešto je što smo već prije nekoliko godina zacrtali da ćemo napraviti. Banovo je naše selo koje se nalazi na prometnoj cesti, u selu se nalazi i škola te nam je želja već odavno bila da tamo napravimo nogostup kako bi se tamošnji stanovnici mogli što sigurnije kretati. Radovi će se odvijati u dvije faze te vjerujem da ćemo te dvije faze završiti kroz otprilike godinu danarekao je gradonačelnik Denis Kralj.

Također je istaknuo kako je ovaj nogostup jedan u nizu koje rade.Ove smo godine završili nogostup u Naselju Stjepana Radića. Spreman je za gradnju nogostup u Savskoj Cesti, samo čekamo da se završi kanalizacija da možemo završiti radove. U sljedećoj je godini predviđena rekonstrukcija nogostupa u Zagrebačkoj ulici. Nakon toga, nadam se u 2025. godini na redu je nogostup u Gredi dodao je Kralj.

S radovima planiramo početi već u ovoj godini, a radove ćemo izvesti u roku i kvalitetnokratko je poručio direktor tvrtke IGP KAJBA Ivan Kajba.  

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime