Postavljene rampe na vrbovečkom trgu

0
Komunalac add

U sklopu uređenja Trga Petra Zrinskog prije nekoliko su dana postavljene rampe pokraj pekare u centru te između Tommyja i Caffe bara Jazavac. Vrbovečki gradonačelnik Denis Kralj naglasio je da dosta Vrbovčana parkira pokraj pekare na samom zavoju te tako ugrožavaju promet – Ružna slika u našem gradu je ta navika parkiranja kod pekare. Brojni sugrađani su dolazili i molili me da taj problem riješim. Postavljanjem rampe spriječili smo i parkiranje na samom trgu – istaknuo je Kralj.

Podsjetimo, osim rampi, ispred I. OŠ Vrbovec uređeno je i sedam parkirnih mjesta, a ispred pošte četiri nova mjesta koja služe za petnaestominutno parkiranje. Također, postavljeni su i stupići oko trga.

Uskoro će s radom krenuti i prometni redar koji će naplaćivati kazne za parkiranje ispred rampe kod pekare, a stanari koji trebaju pristup svojim objektima na trgu imaju daljinski upravljač za rampu.

Prema riječima gradonačelnika Kralja uskoro niti dostavna vozila više neće ulaziti na trg – Bit će postavljen znak, a probat ćemo organizirati da dostava bude ujutro od 5 do 8 sati te da ljudi stanu ispred rampe i kolicima odvezu robu do dućana – rekao je Kralj.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime