Poslastica za vrbovečku publiku – “Ogenj” stiže u Garaže

0
Komunalac add

Open-air koncert koprivničkog benda „Ogenj“ održat će se sutra, 12. rujna na vanjskoj pozornici Alternativnog kulturnog centra „Garaže“ na adresi Celine 10. Ovim koncertom predstavit će vrbovečkoj publici svoj novi album “Si kak jen” koji je objavljen za diskografsku kuću Dancing Bear u proljeće 2020. godine.

Ponosni Koprivničanci s najviše kilometara u nogama i bezbroj festivala i koncerata još dok je to postojalo. Trenutno najvručeši novi album “Si kak jen” je vani, i uz hitove Lepa MAra, Hote, hote, Ljubaf na najjakše; tu su friški Kaj nebi bilo, Zanavek buš moja, Si kak jen, Moreš ti to. Nevjerojatno i nama i vama da konačno opet imamo svirku uživo! Iskoristite priliku, podržimo jedni druge i učinite dobro sami sebi! Ogenj je vu Vrbovcu „domaj“, a z vama smo navek „si kak jen“. Moremo mi si to – poručuju članovi benda.

Ogenj open-air koncert @Garaže / “Si kak jen” dio je projekta “AKC Garaže – klub mladih” koji je sufinanciran sredstvima od strane Zagrebačke županije, Grada Vrbovca i Komunalca Vrbovec. Rad udruge podržava Zaklada Kultura nova. – Evo i našeg nostalgičnog doprinosa manifestaciji Kaj su jeli naši stari. Brijali smo na Ogenj prošle godine, brijemo i ove, a brijali budemo i dalje – poručuju iz Vrbovečke udruge mladih.

Foto: Ivan Namjesnik

Sve aktivnosti provodit će se uz pridržavanje protuepidemijskih mjera i preporuka HZJZ-a. – Molimo vas da se pridržavate preporuka kao štu su – fizička distanca od 1.5 m i obvezna dezinfekcija ruku na ulazu. U vanjski prostor Garaža bit će pušten broj ljudi u skladu s preporučenom fizičkom distancom i površinom prostora – ističu organizatori.

Početak koncerta je u 21 sat, a ulaz je besplatan. Više informacija o koncertu možete pronaći i na društvenim mrežama VUM-a i Garaža, točnije na Facebook stranici: AKC „Garaže“ i Instagram profilu: akc_garaze.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime