Posjet Predsjednice Republike Vrbovcu

0
Komunalac add

Nakon posjeta i obilaska devetnaest hrvatskih županija tijekom protekle četiri godine, predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović od danas do petka boravit će u Zagrebačkoj županiji.

U petak Predsjednica će posjetiti istočni dio naše županije. U Gradskoj vijećnici Ivanić-Grada održat će sastanak s gradonačelnicima gradova Ivanić-Grada, Vrbovca, Svetog Ivane Zeline i Dugoga Sela i s načelnicima općina Brckovljani, Rugvica, Kloštar Ivanić, Križ, Bedenica, Dubrava, Gradec, Farkaševac, Preseka i Rakovec.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić će u petak posjetiti i Vrbovec. U prostorijama Udruženja obrtnika Vrbovec visoke goste će dočekati gradonačelnik Vrbovca Denis Kralj i predsjednik Udruženja obrtnika Ivan Leščić. Predsjednica će se susresti i s članovima Udruge Pera i vrbovečkim obrtnicima. U sklopu programa, gradonačelnik Kralj predstavit će grad i manifestaciju „Kaj su jeli naši stari“ , direktorica Turističke zajednice Grada Vrbovca Jasna Benedik predstavit će proizvode Udruge Pera, a Udruženje obrtnika predstavit će predsjednik Ivan Leščić.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime