Ponovno se okupili i vrbovečki planinari

0
Komunalac add

Uslijed popuštanja mjera zabrane okupljanja zbog pandemije koronavirusa, nakon tri mjeseca stanke na radnom sastanku i druženju okupili su se članovi Planinarskog društva Vrbovec. Sastanak je održan na otvorenoj terasi ribnjaka na Črncu uz poštivanje svih propisanih mjera, a da su vrbovečki planinari jedva dočekali nastavak svojih aktivnosti pokazuje i to što ih se okupilo preko četrdeset.

Na sastanku je dogovoren plan izleta i aktivnosti u nadolazećem ljetnom razdoblju. Već ove nedjelje, 31. svibnja članovi društva će se uputiti na pješački pohod na Mariju Bistricu s polaskom iz Zeline, a u lipnju i srpnju su još u planu i izleti na neke od obližnjih planina (Kalnik, Ivanščica, Samoborsko gorje) te rafting na jednoj od naših krških rijeka, kao i jednodnevni izlet u Sloveniju.

S obzirom da društvo ove godine obilježava i 45 godina postojanja dogovoreno je da se tom prigodom tijekom rujna u izlozima Narodne knjižnice Vrbovec postavi izložba fotografija s prikazom rada i aktivnosti društva.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime