Ponovno se igra veteranski kup NS Vrbovec

0
Komunalac add

Šesta sjednica Izvršnog odbora Nogometnog središta Vrbovec održana je 23. rujna u prostorijama Nogometnog kluba Gaj. Osim članova Izvršnog odbora NS Vrbovec na sjednici je nazočio i predstavnik Nogometnog saveza Zagrebačke županije Tomislav Višević. Nakon kraće rasprave prihvaćena su izvješća povjerenika za natjecanje mladeži o dosadašnjem tijeku natjecanja. Najvažnija odluka koja je donesena je odluka o pokretanju natjecanja u kupu veterana NS Vrbovec. Kup će krenuti na proljeće 2023. godine, a sudjelovat će veteranske ekipe Vrbovca, Žabnice, Lonje, Rakovca, Dubrave i Strmca. Ždrijeb će biti poludirigiran. Na sjednici je bilo riječi i o skorom održavanju izvještajne skupštine NS Vrbovec i početku priprema za drugi kup prstića NS Vrbovec.

Sjednica je protekla u kulturnom i demokratskim ozračju. Ovom prigodom u ime NS Vrbovec zahvaljujem se Gaju na odličnoj organizaciji sjednice i svečane večere. Posebno se zahvaljujem na odličnoj medijskoj suradnji Radio Vrbovcu i portalu Prigorski.hr. Također bih posebice pohvalio i ponovno pokretanje sportske emisije Sport ponedjeljkom na radiju – rekao je tajnik NS Vrbovec Marinko Kostiha.

Inače, prvo veteransko kup natjecanje NS Vrbovec održano je 2012. godine, a u finale 18. lipnja su se plasirali Vrbovec i Rakovec. Prvi pobjednici kupa bili su veterani Vrbovca koji su dobili utakmicu rezultatom 3:0.

 

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime