Pomoćni trener Vrbovca Igor Ratkajec: „Zadovoljavajuć dojam nakon prve pripremne utakmice“

0
Komunalac add

Igor Ratkajec vodio je Vrbovec u prvoj pripremnoj utakmicu protiv petoligaša Naftaša Ivanića koji je osvojio jesenski naslov u JŽNL-u NS Zagrebačke županije. Trener Dražen Biškup bio je spriječen zbog objektivnih okolnosti te nije nazočio u Ivanić Gradu.

U povodu odigrane pripremne utakmice Vrbovca u Ivanić Gradu Igor Ratkajec dao je izjavu. –Prva pripremna utakmica, dojam zadovoljavajuć. Vidjela se raspoloženost i želja u igračima što najviše veseli. Sigurno da su u podsvijesti imali onaj poraz od 4:0 iz kup utakmice NS Zagrebačke županije u prošloj godini i da je i to jednim dijelom doprinijelo maksimalnoj ozbiljnosti i disciplini tijekom cijele utakmice. Zadovoljan sam kako su to odradili i trkački i taktički pogotovo u prvom poluvremenu kad je igrao “najjači sastav” – rekao je Ratkajec.

Također dodaje da su u drugom poluvremenu promijenili skoro cijelu momčad, ali da se to nije previše odrazilo na igru tako da je zadovoljan i s drugim poluvremenom. – Istaknuo bi još da je priliku dobio još jedan naš junior, Ante Topalović i to je pokazatelj da pratimo razvoj naših igrača u omladinskom pogonu te će svaki koji se kvalitetom i zalaganjem istakne u juniorima, dobiti priliku i u seniorima – istaknuo je.

Bilo je nekih sitnih grešaka u toku same utakmice, ali to je razumljivo budući da je prva utakmica i da se naporno trenira svaki dan. Sa ovakvim pristupom i disciplinom na terenu, siguran sam da ćemo iz utakmice u utakmicu biti još bolji. Da smo iskoristili sve situacije koje smo imali, mogao je rezultat biti i veći od 3:0. Svaka pobjeda veseli pa tako i ova. Dečki dobro rade, dobro treniraju i rezultat toga je ova pobjeda – zaključio je Ratkajec.

 

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime