Policija i dalje traga za muškarcem zbog pokušaja ubojstva na području Vrbovca

0
Komunalac add

U Vrbovcu i dalje traje potraga za muškarcem koji je jučer sjekirom napao svoju susjedu u Celinama.

Policija građane moli da u slučaju uočavanja muškarca ne ulaze u interakciju s njim, već na diskretan način kontaktiraju policiju.

Zadnji put je viđen 7. kolovoza na području Vrbovca oko 10 sati. Policija moli građane koji imaju korisna saznanja o kretanju osobe tijekom dana ili ga uoče, da kontaktiraju policiju na broj 192 ili 01/2791 124.

Osobni opis: muškarac starosti 41 godinu, jače tjelesne građe, visine oko 180 cm, svijetlije puti, smeđe kraće kose, tjemene ćelavosti, obučen u sivu majicu kratkih rukava i donji dio plave trenirke.

Podsjetimo, jučer oko 9.40 sati u Vrbovcu, nakon prethodnih nesuglasica i verbalnog sukoba, 41-godišnjak je oštrim predmetom napao i fizički ozlijedio 78-godišnjakinju. Ozlijeđenoj osobi je liječnička pomoć pružena u KB Dubrava gdje je utvrđeno da se radi o lakim ozljedama, navode u PU Zagrebačkoj.

Policija je također izvjestila kako, nakon zaprimljene dojave i dolaska na mjesto događaja, sve raspoložive policijske snage tragaju za počiniteljem koji se najvjerojatnije nalazi u psihički rastrojenom stanju.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime